Line up Breskens 2014

 

  • Miles  Browning Band

???????????????????????????????

Miles Browning Band is een driemans formatie en ze spelen op een enkele cover na eigen werk. De muziek bestaat uit Rock,Blues en popsongs met veel gitaar werk. De invloeden zijn van de 70′er jaren Jimi Hendrix, Eric Clapton enz. Miles Browning is de oprichter van deze band en is de spil achter de teksten en muziek.
De band bestaat uit:
Rajinder Bisessar – Drums & Vocals.
Jack Sixpack – Basgitaar.
Miles Browning – Gitaar & Vocals.
Voor informatie en boekingen: 06-11165822
E-mail: milesbrowning@hotmail.nl
Facebook: Miles Browning Music.

  • Blessed in Fiction

BIF + blessed in fictionbifposter

Wij zijn BiF (Blessed in Fiction) en zijn gestart in 2011 onder de naam Afterburner, te Westdorpe. We zijn begonnen met onze huidige gitaristen en drummer en hebben met deze opstelling gespeeld tot dat onze vocalist ons kwam versterken, waardoor wij de naam Blessed in Fiction hebben aangenomen. In Maart 2014 is het ons gelukt een bassist te vinden. Nu zijn wij volop bezig een naam neer te zetten..            facebookbif

Zanger: Pim van Loon Gitarist: Jens Verkissen Gitarist: Aaron van Kerckhove Drummer: Jordy Verkissen Bassist: Thom Allonsius

  • LEFTOVERS

Leftoversbanner2a[1]

Leftovers is een coverband uit Goes en omstreken en speelt herkenbare ‘classic-rock’ covers met uitstapjes naar pop, blues en soul.

De leden hebben stuk voor stuk een rijk verleden in de Zeeuwse muziekwereld, onder meer in een tweetal Pink Floyd Projecten, n.l. de Zeeuwse versie van The Wall en de Nederlandstalige uitvoering van Dark side of the moon. De meesten spelen dan ook al vele jaren samen. De band werd in januari dit jaar uitgebreid met zangeres Lenie Huigh uit Boerenhol, die eveneens de nodige ervaring op diverse podia heeft, o.a. met de rockcoverband Second Sight.

De band bestaat uit: Anja Kopmels en Lenie Huigh (zang), Kees van Gilst (toetsen), Pol van Campen (sax), Peter Nieuwenhuize (drums), André Karelse (bas) en Paul Jongejan (gitaar).

website: http://leftovers.fourfour.com/     facebook:     www.facebook.com/Leftoversgoes

  • KRAPUUL

cd krapuul hoes voorKoen en Peter zijn Krapuul. 
Wij maken muziek. Dit doen  we al lang, al langer dan we elkaar kennen. Samen doen we dat ook al  lang, bijna langer dan niet samen.
We schrijven liedjes, we schrijven gevoelige liedjes, we schrijven liedjes over vroeger, we schrijven liedjes over pijn, we schrijven liedjes over jou en soms vieze liedjes.         We zingen ze ook, voor jou maar toch zeker  voor ons. We zijn niet veel anders dan anderen, maar wel heel apart. We  zijn. Krapuul.
Wil je ons ook? Dat kan, maar alleen muzikaal.

  • de 2e Versnelling

2e versnelling 2

Biografie

Rockband de 2eVersnelling is ontstaan in 2008 onder bezielende leiding van de gebroeders Koole, na wat wisselingen is er nu een hechte groep ontstaan, die het maken van rockmuziek als prettig ervaren.

Rockband De 2e Versnelling speelt voornamelijk covers van bands zoals, ACDC, Status Quo, Kings of Leon, Deep Purple, Led Zeppelin enz, en eigen Blues/Rock

Indeling van de Band: Ilona van Drongelen: Leadzang & Backing, Jaap van Drongelen : Leadzang & Backing. Tom Tramper : Lead Guitar, Leon Koole : Bassguitar, Peter Koole : Drums, Huub de Ridder: Keyboards, Daila-Leigh Koole: Backing Vocals

 

  • Ynfamia

BandfotoLogo

Ynfamia is een Zeeuwse vijfkoppige thrash-geïnspireerde metal band uit Terneuzen. Sinds de formatie in 2009 is Ynfamia’s sound snel geëvolueerd tot een rauwe en energieke combinatie van thrash karakteristieken, gemixt met groove en afgewisseld met mid-tempo gebaseerde passages, resulterend in een onconventionele benadering tot het thrash genre, zonder compromis.

Sinds de toetreding in het live circuit in 2010 heeft de band zijn muziek gepassioneerd en met een no-nonsense benadering op de lokale podia  ten gehore gebracht en bands als Jaguar, Martyr, Angel Witch, Bliksem en Paul Di’Anno gesupport. Bewijs van hun capaciteiten is terug te vinden op de in eigen beheer uitgebrachte EP “Human Abomination” en in het bereiken van de halve finale van de Metal Battle in 2013.

Huidige line-up:

José leijnse    Vocalen Boris van der Weij   Drums Kevin Dimmers   Bas Colin Schoone   Gitaar Chris van Geel   Gitaar & Back vocals

  • Dust
dust
DUST speelt acoustic werk met een Irish tintje en sinds kort met wat eigen werk, muziek voor jong en oud.
Martijn Versluijs op percussie en mondharmonica en Remco Versluijs snaarinstrumenten en zang
  • Roots-Digital-Vibes   speelt Reggae
  • Springtij
  • Square Four

SquareFour1SquareFour2

Arne-Jan de Jong( drums), Pepijn de Jong,( leadgitaar), Ries de Jonge (gitaar) en Tim van der Meer (basgitaar en zang).

We bestaan in April/Maart 1 jaar in deze formatie. Daarvoor hebben Pepijn Tim en Arne-Jan samen met zangeres Simone in de band Project gezeten. We schrijven sinds zomer 2013 eigen nummers. In onze muziek halen we veel inspiratie uit de bands Artic Monkeys en Sum41. We hebben dit jaar meegedaan aan de bandcompetities in Zeeland: Spectra, Regioruis, Podium Z en Steenworp. We hebben de voorronde van Spectra gewonnen en staan in de finale op Klomppop. We zijn een energieke band en houden erg van optreden.