Line up 2015

Line-up FoodStock Music Festival 2015

Programma  FMF  11 juli 2015

Hoofdpodium                                                                                       Zijpodium

14.00-14.45  Onder Stroom                                                             Silken

15.15-16.00  Unknown Children                                                   Springtij

16.30-17.15  King of the Bill                                                          Damesverband

17.45-18.30  Slik                                                                         De katjes trommelaars                                

19.00-19.45  Rigid Groove                                                         Magic Troubadour

20.15-21.15  Gruss                                                                       Magic Troubadour

21.45-22.45  Tellurion
23.15-00.15 Stuk

STUK

Stuk 002

 

“Wat van ver komt is lekker”.

Daar moeten de bandleden van STUK heel anders  over gedacht hebben toen ze hun band oprichtten. Waarom muzikanten zoeken als de mensen waar je het liefst mee samen speelt recht voor je neus staan?

Met Angeline de Zeeuw en Jelle de Groote als zangers, Cor Baris op gitaar, Dennis le Coq op bas, Robby Roose op drums en Robert Vinke op keyboard staat er een band met meer dan 100 jaar podium ervaring.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit rock- en popnummers, maar ook Nederpop en af en toe een lekkere meezinger ontbreken niet. ‘Dat is het liefste wat ik doe’ bekent bassist Dennis, ’ De hele zaal op zijn kop zetten met een half uurtje Hollandse hits.

Een band met een rauw randje met uitsluitend afwisselende nummers die ze zelf leuk vinden om te spelen. En dat komt terug in het enthousiasme waarmee ze het brengen. Een aanrader dus!

TELLURION

logo Tellurion

Genre:modern metal/djent
Release: 18-01-2014

Line up:
Elton BoussenVocals
Brennan CaboorGuitars
Matthijs QuaarsDrums
Benjamin MollGuitars
Marvin MarteijnBass

Biografie:
Where is the will to survive? Dat vroeg het gezelschap achter TELLURION zich ook af in 2010, toen menig zaal in de omgeving van thuisbasis Oostburg (ZLD) door de band werd platgespeeld met covers van onder meer Pantera, Machine Head en Lamb of God. Het vijftal was toe aan eigen werk; solide, krachtig, dynamisch, strak en bovenal energiek. 2014 staat dan ook geheel in het teken van dit gelijknamige debuutalbum dat zich niet braaf in de kast laat zetten onder de noemer  ‘modern metal’. Nee, hier is meer aan de hand. Al likkenbaardend, zo niet watertandend zal de liefhebber van corpulente grooves tracks als Stones Break The Water en The Gift tot zich nemen. Melodieuze composities  en climaxerende hoogtepunten worden bereikt wanneer The Architect en Mountains Crumble de revue passeren, terwijl eigenzinnige breaks fijnzinnig om de oren worden geslingerd in onder meer Ruined en Apex Predator. Dit alles gaat continu gepaard met thrashende agressiviteit, variatie op vocaal gebied, strakke drums en gitaarwerk dat de ritmesectie nooit en te nimmer de rug zal toekeren. TELLURION anno 2014 is zowel op cd als op het podium een niet te stoppen (Zeeuws) rund dat enkel gevoed kan worden door rondzwiepende haren en hossende menigtes. Be prepared!

Tracklist:
1. Apex Predator | 2. Left For Dead | 3. Stones Break The Water | 4. The Architect | 5. Mountains Crumble | 6. Portal Of The Sun | 7. The Gift | 8. 22-7 | 9. Ruined

Contact:
tellurionband@gmail.com
facebook.com/tellurion

Gruss

promofoto Gruss

De band Gruss is begin 2012 begonnen met optreden en heeft al tientallen optredens achter de rug op feesten en in kroegen.  De band bestaat uit een mix van ‘jonge honden’ en ‘ oude rotten’. De liefde van alle bandleden gaat uit naar rockmuziek. Gruss brengt op enthousiaste wijze hun nummers. En als de vonk overslaat op het publiek dan gaat het dak eraf!!!

 

Rigid Groovebandfoto met logo

 

Rigid Groove is een Zeeuwse vier-persoonsformatie die blues rock muziek in een eigen jasje steekt.

Begin 2013 hebben deze muzikanten, die al vele podiumervaringen in andere samenstellingen achter de rug hadden, elkaar gevonden. De naam, welke misschien doet denken aan stijve en starre blues, staat voor een bepaalde groove die ontstaat als ze samen muziek maken, “het is een gevoel, dit kan je niet omschrijven”, zeggen ze zelf. Minder bekende blues rock covers worden door Rigid Groove, met een lekkere groove neergezet en een behoorlijke funky ondertoon!

Onze muziek is nooit hetzelfde, altijd spannend, af en toe rustig en soms verrassend stevig!

Rigid Groove speelt o.a. nummers van Alabamah Shakes, Sharie Williams, Rival sons, Ben Harper,  The Heavy, Brother Cane , Susan Tedeshi, Anna Popovic, PJ Harvey, the Nimmo Brothers, Orianthi en Chris Hicks.

Door de zang van Naomi hebben bepaalde nummers al een ander geluid, dit in combinatie met de funky gitaar van Frank, een stuwende bas van Bob en stevige backline van Johan maken Rigid Groove tot een combinatie welke garant staat voor absoluut genieten van enthousiaste muzikanten en funky groovy muziek!

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze facebook pagina.

Uiteraard zijn we ook telefonisch en per email te bereiken, mocht u nog vragen hebben. Facebook: https://www.facebook.com/Rigidgroovebluesrockfunk email:   rigidgroove@gmail.com

Slik

Slik is als een zenuwachtige Ringtone doch dynamisch en doortastend. Onze muziek valt het best te vertalen als Nederlandstalige poprockpunxmetalragecore, een mond vol voor vinnige toonkunst. Voordat de leden van Slik bij elkaar kwamen, hadden ze al een beetje kunnen ruiken aan de wondere wereld die muziek heet. Maar zoals altijd komt aan al dat gekloot een eind. Dan door God’s wonder (Allah bedankt) en een beetje jehova praktijken ontmoeten de pioniers van de nieuwe generatie Nederlandstalige muziek elkaar. En besluiten elkaar te omarmen, Slik moet je voelen, proeven en koesteren. Alleen wij weten hoelang we dit nog kunnen volhouden. Weet wel, aan al dat gejakker komt eens een eind. Al eerder omschreven als:
Overdonderende sensatie, verrassend en vernieuwend.
Laat je meeslepen in de wereld van Slik nu het nog kan.
Zang: Polly Poldermen
Gitaar: Patrick van Armevorsel    foto slik met logo
Bas: Rob Bolderkar
Drums:  Manfred Neinman
 

King of the Bill

Kig of the Bill 2

King of the Bill is een 4-koppige formatie die is ontstaan in 2013.

We maken eigen nummers waarmee we proberen een eigen draai te geven aan

bluesrock. De enthousiaste leden zijn:

Oscar REDWOOD op de zang

Bill op de gitaar

Martin op drums

Koen op de Basgitaar

The Unknown Children

The unknown children

The Unknown Children is een vrij nieuw punk kwartet uit Goes. In de muziek stoppen zij hun frustraties met de maatschappij, hier en daar wat onzin onderwerpen en de broederschap met hun vrienden. Ze zetten een energieke show neer.

De muziek heeft voornamelijk de energie van Punk-Rock maar knipoogt naar Grunge en Hard-Rock. Misschien als je geluk hebt rolt er zelfs wat Ska uit.

Geïnteresseerd? The Unknown Children hebben een Facebook en een demo online staan:

Demo:

https://www.youtube.com/watch?v=V16Z4ki2kvQ

Facebook:

https://www.facebook.com/pages/The-Unknown-Children/820670608024709

Onder Stroom

Onder Stroom

Wij zijn Onder Stroom en bestaan uit  Siem, onze gitarist, Anthe, de drummer en Janne, de zangeres. Anthe en Janne zijn nichtjes van elkaar en Siem is de buurjongen van Anthe en alle drie houden we van muziek maken. In september 2011 zijn we onder leiding van Tijl Damen begonnen met de band. We spelen bestaande nummers, maar vooral zelfgeschreven liedjes. Welke muzieksoorten we spelen? Kom zelf maar luisteren!